Over ons

Al meer dan 10 jaar betrekken wij met Open Business Leaders honderden directeuren, ondernemers bij de vraag: ā€œWat is betekenisvol leiderschap?ā€. In deze tijd kunnen we niet meer blijven stilstaan. We zullen ons als mens en als leider moeten blijven voeden met nieuwe kennis, inzichten en ervaringen.

Ons verhaal

Welkom bij OPEN Business Leaders

We vinden het belangrijk om ons verhaal met je te delen. Dan weet je waar we vandaan komen en waar we als team en als organisatie voor staan.

Meer dan 10 jaar...

In oktober 2011 hebben we OBL opgericht. Onze idee was een nieuw type netwerk te creƫren en betekenisvolle werelden te openen voor vooruitstrevende leiders.

Lees ons hele verhaal

Bekijk de vacatures

Werken bij OPEN Business Leaders

Wil je leiders van nu helpen om meer vanuit hun kern te leven en te werken? Bij OPEN Business Leaders werk je in een pure en bezielde commerciƫle organisatie. Er wordt veel van je gevraagd, maar daar krijg je ook veel voor terug. Bekijk hieronder of we vacatures voor jou hebben!

In tijden van fragmentatie groeit de behoefte aan heelheid. Maar hoe kom je tot een gevoel van heelheid?

Matthijs Schouten

Daarom kiezen voor OBL:

  • Altijd persoonlijke aandacht.
  • Meer dan 10 jaar ervaring op topniveau.
  • De beste sprekers en experts.
  • Unieke plek in het midden van het land.
  • CRKBO gecertificeerd.
  • Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
  • Maatschappelijke betrokken.
i

Met het OBL-lidmaatschap breng je een stroomversnelling op gang. Het lidmaatschap geeft je toegang tot een boeiend netwerk van gelijkgestemden en tot diverse diners, buitengewone belevenissen, een partnerevent, diverse trainingen, cursussen en opleidingsprogrammaā€™s.

Neem contact op

Het team

Wie wij zijn

Wat ons wellicht het meest bindt is de fascinatie voor betekenisvol en menselijk leiderschap. Maak kennis met het team van OPEN Business Leaders.

Graag kennismaken

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Learn More