Bibliotheek

Met OBL maken we ook podcasts en schrijven we longreads. Daarin gaan we op zoek naar wat zich onder de oppervlakte beweegt en zoeken we naar belangrijke antwoorden op de grote vragen van deze tijd. Ben je er klaar voor? Duik dan in onze bibliotheek, boordevol inspiratie.

Lezen

Natuurlijk leiderschap

Al lange tijd geven we les over het leren leven en werken in het ritme van de seizoenen. Dat doen we niet zonder reden. We weten dat het veel leiders ruimte geeft om meer mee te doen met een natuurlijk ritme van groei en expansie, oogst en stilte. Als dat je lukt, dan leer je beter hoe je kunt leven en werken vanuit verbinding, hoe je heel kunt blijven in een tijd die steeds meer van je vraagt en je zult zien dat je meer rust, ruimte en inspiratie en ruimte ervaart in alles wat je doet!

Media

In de media

Sinds 2021 schrijven wij voor The Optimist. The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeƫn die de wereld veranderen. Hieronder een aantal van onze artikelen.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je nog geen lid?

Met het OBL-lidmaatschap breng je een stroomversnelling op gang. Het lidmaatschap geeft je toegang tot een boeiend netwerk van gelijkgestemden en tot diverse diners, buitengewone belevenissen, een partnerevent, diverse trainingen, cursussen en opleidingsprogrammaā€™s.

Word lid