Effectiever worden met de OBL Teambox

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor je team? Wil je samen terugblikken op een periode of jaar of wil je echt eens tijd maken voor elkaar zonder haast? Is het tijd om even stil te staan en oprecht contact te hebben met elkaar? Lees hier meer over ons aanbod, neem vrijblijvend contact op of bestel de teambox direct.

Herken je dat het steeds belangrijker wordt om elkaar niet uit het oog te verliezen en met elkaar vaker stil te staan bij de vraag: ‘Hoe gaat het eigenlijk echt met iedereen?’. Herken je ook dat het steeds moeilijker is om daar tijd voor te maken? Het einde van het jaar is het ideale moment om de verbinding te zoeken. Het belangrijkste dat we met elkaar te doen hebben, is zorgen dat we aandacht blijven houden voor elkaar. Versterk de verbinding in het team door middel van oefeningen, vragen en verhalen. Lees snel verder over de Teambox.


Type: Teams

Startdatum: Elk moment

Duur: 3-5 uur

Voor wie: Teams

Neem contact op

Voor een uniek teamuitje, personeelsfeest of heisessie

Met aandacht voor elkaar

De teambox is een uniek en bijzonder inspiratiepakket voor teams die het belangrijk vinden om echt aandacht te hebben voor elkaar. Door middel van oefeningen, vragen en verhalen kijk je met elkaar naar de belangrijke dingen van het leven. De Teambox staat garant voor een middag- of avondvullend programma. De perfecte aanvulling op een vergadering, teamuitje, heisessie, diner of -borrel met het team!

'Als je de eerste opdrachten leest, dan raak je al snel onder de indruk. Dit gaan hele mooie momenten worden, ik vermoed met een lach en een traan.'

- Review algemeen directeur

Echt contact hebben

We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Alles gaat sneller, er is minder houvast en het nieuws in de wereld maakt vaak allesbehalve vrolijk. Iedereen weet dat het daarom belangrijk is om tijd en ruimte te maken om met elkaar ook de dingen te bespreken die niet direct invloed hebben op het dagelijkse werk. Waar geniet je eigenlijk van? Waar heb je zorgen over? En wat zijn de dromen die je hebt? Dat zijn basisvragen die je helpen om samen heel en geïnspireerd te blijven. Nu het einde van het jaar in zicht is en de feestdagen komen, is het het ideale moment om met elkaar even stil te staan. De oefeningen, vragen en verhalen uit de Teambox helpen je daarbij.

Heisessie, vergadering of teamuitje

De OBL Teambox is de ideale aanvulling op jullie vergadering, uitje, heisessie, diner of -borrel met het team! Daarvoor hoef je niet per se naar een luxe restaurant. Ook hoef je niet elke keer een nieuwe dure activiteit te verzinnen. Zorg dat het gezellig en fijn is bij jullie op kantoor of bij iemand thuis. Zorg voor lekkere hapjes of laat iedereen iets meenemen; kaarsjes aan. Gewoon als mens aan tafel. De oefeningen, vragen en verhalen uit de Teambox maken je heisessie of teamuitje compleet en tot een onvergetelijke ervaring.

Heb je nog vragen? Of wil je een idee voorleggen? Kijken of het kan? Bel of mail ons even. We helpen je met plezier!

Daarom kiezen anderen voor OBL Teambox:

  • De mooiste teambeleving van 2024
  • Meer aandacht voor de menselijke kant.
  • Uit de haast, in verbinding met elkaar.
  • Openheid, bewondering en verwondering.
  • Gezamenlijke ervaring van rust en ruimte.
  • Uit het hoofd, in het hart.
  • Met een traan en een lach.

'We hebben besloten om de brieven te koesteren en ze er niet in een keer “doorheen te jagen”. Dus volgden er nieuwe avonden waarop we de draad weer oppakten. Steeds weer hele bijzondere momenten.'

- Ervaring operationeel directeur

Praktische informatie


Een unieke teambox voor jouw team
Ben je geïnteresseerd in de Teambox Verbinding? Het werkt als volgt. Als team ontvang je op een door jou gekozen tijdstip een grote doos. In deze doos zitten vijf kleinere dozen. Deze kleinere dozen bevatten verhalen, vragen en opdrachten die tijdloos zijn. Het doel van alle verhalen, vragen en opdrachten is om echt tijd voor elkaar te maken als mens en een unieke verbinding te ervaren. Het is vaak geen onwil, maar zeker in deze tijd verlies je elkaar makkelijk uit het oog. De Teambox Verbinding helpt je om weer even stil te staan.

Wat mag je verwachten?
Je krijgt een aantal dozen, maar meestal raden we teams aan om er maximaal twee of drie te openen met elkaar. De rest van de dozen laat je dicht. Echt dicht. Als er dan aan het einde van de middag of avond nog tijd over is, dan kun je uiteraard naar de andere dozen kijken. Je moet weten dat de dozen geduldig zijn. Na een half jaar zijn de verhalen, vragen en opdrachten nog even bruikbaar. Dus als je aan de slag gaat: neem de tijd voor verdieping. Elke doos heeft genoeg inhoud voor een paar goede en zinvolle uren. En verdieping vraagt tenslotte tijd en ruimte.

Mogelijke inspiratie voor jullie programma:

16.00u Bereid samen een heerlijke maaltijd
17.00u Proost! Tijd om de teambox uit te pakken …
17.15u Start met een leuke opdracht om elkaar op een andere manier te leren kennen
18.00u Open – onder het genot van het voorgerecht – het eerste doosje en laat je verrassen!
19.00u Nog zoveel met elkaar te delen? Neem je tijd, maar vergeet jullie hoofdgerecht niet.
20.00u Nieuwsgierig naar meer? Zoek een volgend doosje uit!
...u Geniet van jullie dessert en ga met een vervuld en hartverwarmend gevoel weer naar huis

Waar heb je het dan over?
De verhalen, vragen en opdrachten laten je stilstaan bij belangrijke onderwerpen in deze tijd, waar we vaak te weinig aandacht voor hebben. Het gaat over leven en werk! Hoe gaat het werkelijk met iedereen? Wat weet je nog niet van elkaar? Wat zeggen leeftijd en leeftijdsfase eigenlijk? Waar haal je als mens, als professional en als team inspiratie vandaan? Hoe zorg je met elkaar voor een gezond ritme in je leven en werk? En welke momenten in jouw leven hebben je eigenlijk gevormd? Dat is onder meer waar je over in gesprek gaat. Maar laat je vooral verrassen. Soms zit er in een van de dozen iets dat je totaal niet verwacht had.

Een heerlijke maaltijd
We raden je aan om de Teambox Verbindig te bestellen als aanvulling op een teamdag. En wat nog veel leuker is... De teambox is ideaal als aanvulling op een heerlijk kerstdiner, een nieuwjaarsborrel of teamdag in het nieuwe jaar. Natuurlijk kunnen wij ook meedenken met het diner. Als je dat wilt, dan zorgen wij voor een heerlijke maaltijd die je samen bij iemand thuis of op kantoor kunt voorbereiden.

Groepsgrootte
De teambox is ideaal voor teams van 4-10 personen.

Kosten
Ben je geïnteresseerd in de Teambox Verbinding? Je bestelt de teambox al voor EUR 495. Alle prijzen zijn exclusief btw, maar natuurlijk inclusief inspiratie, en zorg en liefde vanuit ons team. Het maaltijdpakket is extra te bestellen, de prijs daarvan is afhankelijk van je wensen. Heb je daarnaast nog specifieke wensen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

Maak echt tijd voor elkaar met de Teambox Verbinding

Heb je interesse en wil je afstemmen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact via de contactknop hieronder. Liever contact via mail of telefoon? Mail naar info@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op