Leiderschap in de seizoenen

Wil je als team het ritme herstellen waarin je werkt? En wil je werken vanuit een juiste balans tussen expansie, oogsten, reflectie en stilte? Dat kan samen met OBL. Lees hier meer over ons aanbod en neem vrijblijvend contact op.

We leven in een tijd die steeds meer van ons vraagt. Als je niet stevig staat, dan is de kans groot dat je het gevoel hebt dat je continu achter de feiten aanloopt. Succesvolle teams doen het anders. Succesvolle teams maken bewust tijd voor rust, reflectie en stilte.


Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Duur: In overleg

Locatie: Maarssen

Voor wie: Teams

Neem contact op

Een natuurlijk ritme

Het juiste ritme vinden

We leven in een tijd die steeds meer van ons vraagt. Het is duidelijk dat er veel krachten spelen in de buitenwereld, die tegelijk invloed hebben op ons leven en werk. Alles gaat sneller, er is minder houvast en de buitenwereld met klanten, leveranciers en stakeholders is veranderlijk. Dat op teams en organisaties. Hoe creĆ«er je als team samen rust en ruimte en blijf je in verbinding met elkaar? Hoe blijf je als team geĆÆnspireerd en werkelijk vernieuwend? En hoe zorg je dat je als team de juiste dingen leert te doen op de juiste momenten?

'Ik leid mijn team nu meer vanuit mijn hart. Ik voel de inspiratie en meer ruimte om me heen. Dat is niet altijd makkelijk, wel heel vervullend.'

- Ervaring deelnemer

i

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar marcel.tjepkema@openbusinessleaders.nl of bel direct naar 06-20979736.

Hier versterken we jouw team mee

Dit teamprogramma helpt je als team om een organisch jaarritme te volgen van groeien, bloeien, naar binnen keren, oogsten en rust. Je leert het natuurlijk ritme van de seizoenen te volgen en toe te passen in je leven en werk. Je wordt als team effectiever en merkt dat je met elkaar veel meer in flow komt, met echte aandacht voor elkaar. Dat betekent ook dat je de juiste dingen op de juiste momenten gaat doen!

Hoe doen wij dat?

Tijdens het programma krijg je als team in zes tot acht sessies inzicht in het ritme van de seizoenen en leer je de dynamiek van elke maand door te vertalen naar het werk. Alle stof wordt ondersteund door een e-learning platform. Dat geeft je als team, maar vooral ook als individu, de mogelijkheid om na elke bijeenkomst de informatie en lessen nog eens rustig tot je te nemen en te delen met collegaā€™s.

Tijdens het programma breng je continu persoonlijke of werkgerelateerde situaties in. Dat helpt ook echt de vertaling te maken naar je leven, naar je werk, naar je team en naar de organisatie.

Dit is het resultaat:

  • Inzicht in een natuurlijk ritme.
  • Meer verbinding met de buitenwereld.
  • Gedeeld bewustzijn over leven en werk.
  • Saamhorigheid, aandacht voor elkaar.
  • Betere balans tussen rennen en rust.
  • Minder kans op uitval en stagnatie.
  • GeĆÆnspireerde teamprestaties.
ā€œHet natuurlijk ritme heeft me iedere maand weer de lucht gegeven die ik zo nodig hadā€

- Ervaring deelnemer Natuurlijk ritme

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse en wil je afstemmen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact via de contactknop hieronder. Liever contact via mail of telefoon? Mail naar info@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op