Business Maestro - De kunst van leiderschap

Wil je de diepte in met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Je beheerst het ambacht van het leiderschap, maar je wil een volgende stap. In plaats van de wetenschap achter effectiviteit en invloed ben je op zoek naar betekenis en zelfbewustzijn, ofwel de essentie van het leiderschap. Dinsdag 12 december kun je deelnemen aan een unieke bijeenkomst. Daarin ga je aan de slag als leider van een orkest. Dirigeren is namelijk naast ambacht vooral persoonlijkheid. De muziek van de musici is de meest directe en eerlijke spiegel van je acties. Deze kans wil je niet missen.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 12.12.2023

Duur: 10.00 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

Topexperts en -professoren

OBL masterclasses

Dit zijn masterclasses met topexperts en -professoren uit binnen- en buitenland. De inhoud heeft altijd direct betrekking op de organisatie en gaat over organisatierelevante thematieken als strategie, marketing, HR, finance en personeel. Het doel van de OBL Masterclasses is om jou als leider de juiste handvatten aan te reiken om jouw organisatie te verbeteren.

Business Meastro

Meer dan ooit vraagt onze maatschappij om sterk leiderschap. Sterk leiderschap gaat over mensen die natuurlijk oog en oor hebben voor de huidige organisatieproblematiek, maar ook het vertrouwen uitstralen waardoor het team zich vrij en veilig voelt. Als je dat vanuit de muziek benadert, dan is de vraag hoe je van noten muziek maakt. Wat is de impact van de dirigent op musici? Hoe maak je van jouw team een orkest? En hoe kom je tot de kern van leiderschap door de ogen van een dirigent?

Het aansturen van een orkest vereist ambacht, creativiteit en originaliteit. Tijdens de dag leer je over het creatieve proces achter deze elementen en de parallel in je organisatie. De balans tussen hoofd en lichaam is essentieel voor het aansturen van een team en het maken van intuĂŻtieve beslissingen. Daarom gaat deze dag over de kunst van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling!

Programma & Inhoud

Het programma - Business Maestro - richt zich op de onderstroom van een organisatie. Hoe krijg je grip op deze onzichtbare en de onmeetbare kracht en hoe kun je deze kracht vergroten? Daarvoor gaan we een dag lang met elkaar aan de slag en gebruiken we de kracht van het symfonieorkest en de dirigent in al haar facetten.

Dinsdag 12 december kun je deelnemen aan een unieke bijeenkomst waarin al deze facetten aan de orde komen. Heb je ooit eens willen leren dirigeren? Dan is nu je kans.

Thema's die aan bod komen:

  • Leiding geven, leiding nemen.
  • Energierichting tussen leider en team.
  • Het belang van de balans ‘eenheid-contrast’.
  • Passie versus professionele motivatie.
  • ‘Eigen maken’ in plaats van ‘leren’.
  • 'Recht op inspiratie' en het creatieve proces.
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze bijeenkomst alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 15 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Dinsdag 12 december, van 10.00 tot 18.00 uur.

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Aanmelden voor OBL-leden
Deze OPEN Business Leaders bijeenkomst is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma’s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer kennismaken om te kijken of het netwerk bij hen past.

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op