Programma Leiderschap vanuit de kern

Wil je als managementteam echt leiding nemen en leidinggeven vanuit je kernmissie? Wil je in verbinding blijven met dat wat er werkelijk toe doet? Dat kan samen met OBL. Lees hier meer over ons aanbod en neem vrijblijvend contact op.

Het programma 'Leiderschap vanuit de kern' geeft inzicht in de lessen die je als team te leren hebt. Wat is je plek als team in deze wereld? Hoe kun je op een meer afgestemde manier leven en werken met elkaar? En wat wordt wel en wat wordt niet gedeeld in jouw team? Je verdiept het leiderschap en krijgt inzicht in wat de onderlinge relaties en onbewuste patronen zijn.


Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Locatie: Lisserbroek

Voor wie: Leiderschapteams

Neem contact op

Verbindend leiderschap

Je eigen plek innemen

We leven en werken op aarde met de wetten van de natuur. We hebben altijd te maken met dagen, maanden, seizoenen, levenscycli en andere aspecten van het leven. Zo maken we in ons leven een reis. Als persoon, maar ook als (leiderschap)team. Daar zitten bewust en onbewust allerlei verbanden in, gevormd door patronen. Door deze op te lichten krijg je meer vrijheid om je eigen plek in te nemen, in je professionele rol als leider en in het team.

i

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar marcel@clubgroeneveld.nl of bel direct naar 06-20979736.

De reis die je te maken hebt

Het programma Verbindend leiderschap geeft je als leiderschapsteam inzicht in de reis die je maakt en te maken hebt. Het programma helpt je om samen te ervaren van welk verhaal je onderdeel uitmaakt. ‘Wat je plek is.’ Dit impactvolle programma is voor leiderschapsteams die niet schuwen voor diepere reflectie. Het vraagt een zekere mate van moed, maar zorgt ervoor dat je meer impact maakt met jouw kernmissie.

Wijsheid van de paardenkudde

Tijdens het programma krijg je als team in drie of meer sessies inzicht in de reis die je als team maakt en te maken hebt met elkaar. Het aantal dagen stemmen we in gezamenlijk overleg af, ook hoe we samen zorgen voor een juiste borging van de opgedane inzichten. Deelnemen is namelijk een indrukwekkende reis, maar het gaat om de vertaling naar de dagelijkse praktijk. Door de aanwezigheid van twee ervaren trainers/coaches is er veel ruimte om in te spelen op wat zich aandient.

Aangezien wij ons laten inspireren door de kennis uit de natuur, maken wij gedurende het programma onder andere gebruik van de wijsheid van de paardenkudde. Als je als team op de juiste plek bent en samen aan het juiste doel kan werken, wordt je volledige potentieel benut. Zo kan je meer impact maken op de wereld en werkelijk je doelen behalen.

Dit is het resultaat:

  • Je ervaart een deel van de (ziels-)reis die je te maken hebt in deze wereld.
  • Je leert samen op een meer bewuste en afgestemde manier te leven en werken.
  • Je leert samen je plek te vinden en vanuit die plek leiding te nemen en geven.
  • Je krijgt inzicht in de uitdagingen en patronen binnen het team.
  • Je krijgt inzicht hoe je van deze patronen, je kracht maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse en wil je afstemmen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact via de contactknop hieronder. Liever contact via mail of telefoon? Mail naar info@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op