Seminar Menselijke Revolutie (ism Amplooi)

Wil je deelnemen aan een groot seminar van een van onze leden Amplooi? Meld je dan aan. Je bent van harte welkom. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Op donderdag 23 mei 2024 van 12.00 tot 18.00 uur is het zover, het eerste Menselijke Revolutie Seminar! Voor deze dag is een speciaal programma samengesteld met onder meer bestseller auteur Rutger Bregman. Hij spreekt over zijn visie op morele ambitie. Daarnaast neemt arts en illusionist Victor Mids je mee in de werking van het menselijk brein. Dit wil je niet missen.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 23.05.2024

Duur: 12.00 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Voor wie: Leusden

Inschrijven

Topexperts en -professoren

OBL masterclasses

Dit zijn masterclasses met topexperts en -professoren uit binnen- en buitenland. De inhoud heeft altijd direct betrekking op de organisatie en gaat over organisatierelevante thematieken als strategie, marketing, HR, finance en personeel. Het doel van de OBL Masterclasses is om jou als leider de juiste handvatten aan te reiken om jouw organisatie te verbeteren.

Programma Seminar

Speciaal voor deze dag is een prachtig en divers programma samengesteld! Niemand minder dan bestseller auteur Rutger Bregman spreekt over zijn visie op morele ambitie. Daarnaast neemt arts en illusionist Victor Mids je mee in de werking van het menselijk brein.

Uiteraard wil jij ook kennis uit de praktijk. Daarom heeft de organisatie een mooie reeks Nederlandse topleiders uitgenodigd voor een paneldiscussie over mensgericht leiderschap en hoe je dat nu precies toepast binnen jouw organisatie. Tot slot is er een mystery speaker die gegarandeerd grote indruk op je zal maken. Deze hele dag wordt geleid door organisatiepsycholoog en initiatiefnemer van Menselijke Revolutie Sven Rickli en aangevuld met muzikaal intermezzo van pianovirtuoos Jan Vayne.

Amplooi

Het seminar wordt mede mogelijk gemaakt door mede lid Amplooi. Deze organisatie is expert in de begeleiding en ontwikkeling van personeel door middel van talentmanagement, werkvermogen en arbeidsmobiliteit dienstverlening. Wil je meer weten over Amplooi? Klik hier.

Sprekers die aan bod komen:

  • Rutger Bregman - bestseller auteur.
  • Victor Mids - arts en illusionist.
  • Erik-Jan Mares - Algemeen Directeur Zeeman.
  • Tineke Meints - CHRO Capgemini.
  • Astrid Posthouwer - Bestuursvoorzitter Meander MC.
  • Bob Hutten Eigenaar - Hutten Catering.
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze masterclass alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties. In sommige gevallen is het mogelijk een collega (-directeur) mee te nemen die verantwoordelijk is voor het thema van de masterclass. Neem contact op met de organisatie als je dat graag wilt.

Datum en tijd
Donderdag 23 mei van 12.00 tot 18.00 uur.

Locatie
Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden (aan de A28 bij Amersfoort)

Aanmelden voor OBL-leden
Dit seminar is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma’s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 295 (excl. btw).

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op