Wegen naar verbinding

OPEN Business Leaders

In de coronatijd moesten alle netwerkactiviteiten stopgezet worden. De maatregelen maakten daarom een nieuwjaarsbijeenkomst of -diner onmogelijk. Wat ons betreft maakte het wegen naar verbinding echter niet minder belangrijk. Zeker niet in die tijd. Daarom bedachten we samen met het Nieuw Utrechts Toneel (het NUT) een prachtig alternatief: Wegen naar verbinding.

'Als alternatief voor een “echt” OBL diner, hadden jullie het volgens mij niet beter kunnen doen. We hebben heerlijk gegeten, begeleid door een hele mooie wijn en prachtige brieven.'

- Ervaring lid OPEN Business Leaders

Nieuwjaarsbijeenkomst

OPEN Business Leaders staat onder meer bekend om de unieke nieuwjaarsbijeenkomsten die ze jaarlijks organiseert. Van dineren op grote hoogte tot dineren in het ritme van de seizoenen tot dineren in het donker. De bijeenkomsten bieden voeding om als leider op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan. Waar liggen de werkelijke raakvlakken; als mens, als leider en als organisatie?

Roet in het eten

Om de uitbraak van Covid-19 te bestrijden werden er door de overheid vanaf maart 2020 vele maatregelen afgekondigd. Nederland ging als het ware op slot. Horeca en winkels moesten sluiten, openbare ruimten waren nog beperkt toegankelijk en het dragen van mondkapjes werd verplicht gesteld. In 2021 kwam daar ook een avondklok bij. Voor OPEN Business Leaders hadden de maatregelen enorme impact. Grote samenkomsten waren niet meer mogelijk. Dat gooide dus ook roet in het eten van het jaarlijkse nieuwjaarsdiner.

'Ik wil jou en het hele team hartelijk bedanken voor de doos met verrassing! Vooral ook het gebaar en de gedachte hierachter vind ik heel bijzonder. Ik ben er echt door geraakt,'

- Ervaring lid OPEN Business Leaders

Nieuw plan

Samen met het NUT bedachten we een nieuw plan. Een ding was namelijk zeker. De onzekere tijd waarin we zijn komen te leven, moet je ook raken als mens. Dit gaat (ging) niet meer alleen om zakelijkheid. Dit gaat om vrienden, naasten, dierbare collega's en verbinding. Zullen we daar dan ook alsjeblieft tijd voor maken? We besloten een bijzonder nieuwjaars-pakket te maken met zeven brieven: zeven wegen naar verbinding. En dat bleek een groot succes.

Lees hier een van de brieven (en hier de reactie). Met veel dank aan Anouk Saleming, een van de brievenschrijvers.

Voor jouw team?

Als dit je raakt en je wilt weten wat we voor jou kunnen beteken, neem dan contact met ons op. We vinden het heel leuk om te verkennen hoe we de verbinding kunnen brengen.

'We zijn bij de vijfde brief aangekomen, maar die lezen we morgen. Te veel om over na te denken wetende wat we nu weten. Mooie vragen om verder uit te. Te mooi. Veel dank daarvoor.'

- Ervaring lid OPEN Business Leaders

Wil je echt tijd voor elkaar maken?

Wil je ontdekken of wij ook voor jouw team of voor jouw relaties een uniek en verbindend geschenk kunnen maken? Neem dan vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op.